Om 2nd Rag

Luksus 2nd hand på Frederiksberg

Vi er skyldige i det. Hjemme i skabet gemmer man en af de der smukke designerjakker eller skønne sko, som vi ikke længere går i. Vi var forelsket da vi først købte dem, men nu føles det ikke helt rigtigt længere. Men de fortjener stadig ikke at blive smidt ud, eller blive gemt til et tilfældigt loppemarked. Det er her 2ND RAG kommer ind i billedet.

Charlotte fra 2ND RAG hjælper med at finde nye ejere til dit gamle tøj, hvis vi altså taler high-end designer tøj i god stand. Er tøjet ikke solgt indenfor 2-3 måneder vil ejeren få det tilbage, hvilket sikrer et konstant flow af nye varer. Alt tøj er selvfølgeligt nyvasket eller renset.

Det er cirka to år siden Charlotte åbnede butikkens døre og greb tendensen til at genbruge tøj. 2ND RAG er en slags modgift til vores smid-væk, fast-fashion kultur. Charlotte fandt hurtigt ud af at folk var trætte af at overbetale og glade for at give brugt tøj nyt liv.

Så tag de lækre designer jeans med fra skabet og ned til 2ND RAG. Hvem ved, der er sikkert en anden der går og drømmer om dem. Og samtidig kan du måske finde kjolen til dit næste event.

Konceptet

Vi tager High End Designer tøj i kommission i ca. 2 mdr.
Vi laver individuelle kommissionsaftaler, afhængig af varens værdi og stand, men som udgangspunkt er aftalen 50/50. Bliver varen derimod ikke solgt, returnerer vi den til ejer.
Alt tøj gennemgås individuelt.

Vi vil sikre os at alt tøj i 2nd Rag er i yderst velholdt stand og matcher de brands og stilen som ellers er i butikken. Alt som indleveres skal selvfølgelig være renset eller nyvasket. Med andre ord ønsker vi ting på vores bøjler er ”så godt som nyt”.

Det er også en mulighed at, vi kommer forbi dit hjem og henter varer, du ønsker skal sendes videre til den næste.

Der er desværre ingen returret på varer købt i butikken.